top of page
Relaxation

kauneus, terveys, mieli

Gym Tools

terveys

konsultointi

Huolettaako omat elämäntavat? Ei hätää, niissäkin on meillä jokaisella paljon opittavaa. Terveyskonsulttimme on opiskellut ja perehtynyt asiaan perinpohjaisesti sinun puolestasi, ja on valmiina kertomaan sinulle oikotiet terveelliseen elämään!

75€

Spa Setting

ultraääni

ihonpuhdistus 

ja ihollesi spesifioitu kasvohoito

Nykyaikainen ja kivuton ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen hoito, joka irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon ja ihon epäpuhtaudet. Se myös vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

89€/70min

Skincare Products

kiinteyttävä kasvohoito

Sisältö:
- Alkupuhdistus
- Ihoanalyysi koneella
- Ihonhoidon konsultaatio
- Höyrytys 
- Naamiot
- Kasvohieronta
- Derma Ion Galvanic hoito ihoa mikrotasolla stimuloiden ja hieroen. Kiinteyttää, ehkäisee ryppyjä, tehostaa seerumin ainesosien imeytymistä, nostaa ihon kosteuspitoisuutta ja parantaa ihon sävyä. 
- Silmänympärysihon Derma Ion Galvanic- tehohoito sekä geelihoito. 
- Jätettävät kasvovoiteet.

99€/80min

Jogging

voimavara

kartoitus

Kartoitus henkilölle, joka haluaa tunnistaa tilanteensa ja saada neuvoja palautumiseen, yöuneen ja stressinhallintaan.  Hyödynnetään Firstbeat terveysteknologiaa. Mittaus kestää 3 vuorokautta

250€

Makeup Kit

meikki konsultaatio

Kaipaatko apua meikkaamiseen?
Konsultointi sisältää alkupuhdistuksen, kasvoveden, silmänympärys- sekä päivävoiteen. Puhtaalle iholle etsimme sinulle sopivat sävyt ja meikin niin arkeen kuin juhlaan.

Opettelemme ehostuksen vaihe vaiheelta, löytäen taitosi omaehtoiseen kaunistautumiseen

40€/45min

Fitness

bodycleansing

konsultaatio

-

20€/30min

Face roller and quartz

Gua Sha - kiinteyttävä kasvohoito

Gua Sha- hoito on täydellinen rentoutumishetki sekä todella tehokas vaikuttamaan ihonhoidossa kasvojen erilaisiin epätasapainotiloihin.

Hoidon aikana käsitellään kasvot, pää, kallonpohja, kaula, niska ja dekoltee.
Hoidossa tehdään siveleviä liikkeitä sekä voimakkaampia paineluita, pyörivää, sekä hankaavaa hierontaa erilaisten lastojen ja rullien avulla.
Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella jonka jälkeen valitaan ihollesi sopiva kasvoöljy. Gua Sha hieronnan jälkeen saat kasvoillesi ihosi tarpeiden että vuorokaudenmukaiset silmänympärys sekä kasvovoiteet. 

60min/79€
90min/99€ 

bottom of page