top of page

asiantuntija-
palvelut

hieronta

hieronta/

Urheiluhieronta

90€ /sessio

Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jolla pyritään vaikuttamaan erilaisiin kehon kiputiloihin sekä poistetaan lihasjäykkyyksiä, tai hoidetaan mm. päänsärkyä. Kerro lomakkeella tarpeesi ja saat ammattilaisen yhteydenoton tuota pikaa!

Manuaalinen

terapia

75€ /sessio

Manuaalinen terapia on kiputiloja poistavaa kädentyötä parhaimmillaan. Manuaalisessa terapiassa hyödynnetään laajempaa oppia kipujen poistamiseksi, kuin esimerkiksi tavallisessa hieronnassa. Kerro lomakkeella tarpeesi ja saat ammattilaisen yhteydenoton tuota pikaa!

Personal
training

30min

konsultaatio

Veloitukseton

Onko kenties tavoitteet ja suunta vielä hukassa? Yhdessä valmentajan kanssa saatte 30 min alkukartoituksen avulla suunnan ja teette tavoitteellisen suunnitelman kohti tavoitteitasi. 

30min konsultaatiotapaaminen valitsemasi valmentajan kanssa

joka viikko jottai

349€/kk

Viikoittainen ohjattu liikkuminen on jo suuri harppaus kohti tavoitteita ja niiden saavuttamista. Ammattimaisella otteella yksilöt huomioivat personal trainerimme saa kuntoon asiakkaan kuin asiakkaan. Henkilökohtaisiin tavoitteisiin pääseminen on joskus vaikeaa, mutta meidän valmentajathan eivät sellaisen salli tapahtuvan omien silmiensä alla!

4 valmennustapaamista 

kuukaudessa

vois sitä

kokkeilla

199€

Voisko sitä vaiko eikö vois? Kolme tunnin mittaista PT-sessiota sisältävä kokeilupakettimme auttaa sinut alkuun turvallisen ja kannustavan liikunnan/kuntoilun pariin. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle.

Ammattimaisella otteella yksilöt huomioivat personal trainerimme saa kuntoon asiakkaan kuin asiakkaan. Henkilökohtaisiin tavoitteisiin pääseminen on joskus vaikeaa, mutta meidän valmentajathan eivät sellaisen salli tapahtuvan omien silmiensä alla!

3 valmennustapaamista

Kaik tai ei mittää

599€/kk

Niille, jotka uskaltavat heittäytyä kohti unelmiansa ja huippukuntoa. Antaudu PT-tiimimme ohjaukseen ja anna tulosten näkyä! Ammattimaisella otteella yksilöt huomioivat personal trainerimme saa kuntoon asiakkaan kuin asiakkaan. Henkilökohtaisiin tavoitteisiin pääseminen on joskus vaikeaa, mutta meidän valmentajathan eivät sellaisen salli tapahtuvan omien silmiensä alla!

8 valmennustapaamista

kuukaudessa

jottai tarttis

tehdä

189€kk

Aika usein asiakkaamme toteavat näin. PT-tiimimme muuttaa lauseet teoiksi. Ammattimaisella otteella yksilöt huomioivat personal trainerimme saa kuntoon asiakkaan kuin asiakkaan. Henkilökohtaisiin tavoitteisiin pääseminen on joskus vaikeaa, mutta meidän valmentajathan eivät sellaisen salli tapahtuvan omien silmiensä alla!

2 valmennustapaamista kuukaudessa

Fysioterapia

fysioterapia

100€ /sessio

Fysioterapia on ihmisen toimintakyvyn palauttamista esim. vamman tai operaation jälkeen, sekä kehon erilaisten kiputilojen syiden selvittämistä, niiden korjaamista tai niiden ennaltaehkäisyä.

Kuntottava valmennus

100€ /sessio

Kuntouttava valmennus on hoitoputken viimeistelevä osuus jonka tarkoitus on tuoda urheilija tehokkaasti, mutta turvallisesti takaisin harrastamansa lajin pariin.

Testaus

Testaus ja analysointi

250€

Testauspalvelumme testaavat kehon neurologista kokonaisuutta. Testipatterissamme testautamme kehon liikkuvuuden, tasapainon sekä lihasaktivaatio- ja reaktiokyvyn.

Toimenpiteet suoritetaan aina asiantuntijan kanssa ja viimeisintä teknologiaa hyväksikäyttäen. Loppuanalyysin perusteella luodaan räätälöity korjaava harjoitusohjelma.

kauneus
mieli
terveys

terveys-katsaus

90€

Kokenut monialainen hoitoalan ammattilainen tarkistaa yleisen terveystilasi, sekä kuuntelee ja ohjeistaa kohti terveempää elämää.

bodyclenasing-konsultaatio

20€/30min
 • Kehonpuhdistuksen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ohjelmaan tutustuminen

 • Henkilökohtaisen tilanteesi läpikäynti ja alkukartoitus.

 • Ohjelma on sinulle joka kaipaat apua stressin- tai painonhallintaan, immuniteettiin, ruuansulatukseen, uneen, liikkuvuuteen tai läsnäoloon.

Ohjelmaan mukaan lähtijöille konsultointi on maksuton.

meikki-konsultaatio

40€ / 45min

Kaipaatko apua meikkaamiseen?
Konsultointi sisältää alkupuhdistuksen, kasvoveden, silmänympärys- sekä päivävoiteen. Puhtaalle iholle etsimme sinulle sopivat sävyt ja meikin niin arkeen kuin juhlaan.

Opettelemme ehostuksen vaihe vaiheelta, löytäen taitosi omaehtoiseen kaunistautumiseen. Saat hehkeän meikin kasvoillesi sekä laadukkaat, herkän ihon laatukosmetiikan tuotteet -10%

terveys-konsultointi

75€

Huolettaako omat elämäntavat? Ei hätää, niissäkin on meillä jokaisella paljon opittavaa. Terveyskonsulttimme on opiskellut ja perehtynyt asiaan perinpohjaisesti sinun puolestasi, ja on valmiina kertomaan sinulle oikotiet terveelliseen elämään!

Energiahoito

79€

Energiahoito vaikuttaa autonomiseen hermostoon, joka ohjaa ja ylläpitää lähes kaikkia kehomme toimintoja. Krooniset sairaudet johtuvat suureksi osaksi häiriöistä juuri tällä alueella ja sinne energiahoitotekniikat vaikuttavat. Energiahoitoja ja niiden vaikutuksia on tutkittu tieteellisesti tarkkaan valvotuissa olosuhteissa ja tulokset ovat hämmästyttäviä.
Hoitojen vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen ja hoidoilla saadaan tehokkaita tuloksia hyvin monenlaisissa vaivoissa.

Hoito on aina yksilöllinen ja jokainen hoito myös samalle ihmiselle erilainen. Hetki on usein tunteita nostattava, syvä, lämmin kokemus ja esiin nousevat asiat, joita juuri sinä tässä hetkessä tarvitset.

kiinteyttävä kasvohoito

99€ / 70min
 • Alkupuhdistus

 • Ihoanalyysi koneella

 • Ihonhoidon konsultaatio

 • Höyrytys

 • Naamiot

 • Kasvohieronta

 • Derma Ion Galvanic hoito ihoa mikrotasolla stimuloiden ja hieroen. Kiinteyttää, ehkäisee ryppyjä, tehostaa seerumin ainesosien imeytymistä, nostaa ihon kosteuspitoisuutta ja parantaa ihon sävyä.

 • Silmänympärysihon Derma Ion Galvanic- tehohoito sekä geelihoito.

 • Jätettävät kasvovoiteet.

voimavara-

kartoitus

250€

Kartoitus henkilölle, joka haluaa tunnistaa tilanteensa ja saada neuvoja palautumiseen, yöuneen ja stressinhallintaan.  Hyödynnetään Firstbeat terveysteknologiaa. Mittaus kestää 3 vuorokautta

 • Sisältää mittalaitteen omaksi sekä pääsyn Firstbeat Life -sovellukseen

 • Stressin, palautumisen, unen ja liikunnan yksilöllinen seuranta

 • Ajantasainen raportti sovelluksen kautta

 • Yksilöllinen raportinpurku 3 vrk mittauksen jälkeen Anun kanssa (kesto 45 min).

 • Yksilölliset ohjeet jatkoa ajatellen

ultraääni

kasvohoito

ja spesifioitu kasvohoito

89€/60min
 • Alkupuhdistus

 • Ihoanalyysi koneella

 • Ihonhoidon konsultaatio

 • Höyrytys sekä 30 000 hertsin ultraääni-ihonpuhdistus

 • Naamiot

 • Kasvohieronta

 • Seerumi sekä ihon tarpeiden mukaiset voiteet.

Nykyaikainen ja kivuton ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen hoito, joka irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon ja ihon epäpuhtaudet. Se myös vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

jalkahoito

tulossa

Niille, jotka uskaltavat heittäytyä kohti unelmiansa ja huippukuntoa. Antaudu PT-tiimimme ohjaukseen ja anna tulosten näkyä! Ammattimaisella otteella yksilöt huomioivat personal trainerimme saa kuntoon asiakkaan kuin asiakkaan. Henkilökohtaisiin tavoitteisiin pääseminen on joskus vaikeaa, mutta meidän valmentajathan eivät sellaisen salli tapahtuvan omien silmiensä alla!

bottom of page